Der er nye værker til salg

Så venter vi på foråret. Vi skriver 12. marts 2018, men vi har stadig det lune vejr til gode.

I mellemtiden kan mine værker ses her på siden. Klik på “Til salg” oppe i menulinjen

1 juni 2018   det er sommer og meget varmt, vinterens drivtømmer og det der er på lager er ved at blive sorteret, der arbejdes med nye figurer.

Glædelig Jul og Godt Nytår!

Vi skriver december 2017 og jeg vil ønske mine kunder En Glædelig Jul samt et godt Nytår og på gensyn i 2018.Vi har en del blæsevejr så håber der bliver noget at finde, jeg og hunden får gået en del, her i vinteren er der ro til at arbejde, så der bliver nye ting at kikke på i 2018.

Nyheder fra Pia

Jeg udstillede i april måned 2017 i Miljø- og Fødevareministeriet (miljøstyrelsen). Selv om jeg ikke mere er at finde i Havnehuset på Reersø Havn arbejder jeg stadig for alle mine kunder. Hvis du mener, jeg kan være behjælpelig med noget, kontakt mig  da gerne på tlf. 60806057. Du kan også sende en mail til pahrenst@mail.dk, eller du kan let skrive til mig i formularen på kontaktsiden

Juni måned 2018 Det har været en vinter med meget blæst så det er da blevet til nogle turer langs vores kyster .Jeg sorterer i øjeblikket mit drivtømmer  har været travlt med andre ting så glæder mig til at fordybe mig i kunsten.

Vi skriver Juli måned og der er ikke så meget til salg, da det er solgt,  jeg kom galt afsted med en maskine så en  finger måtte  sys og have ro, er begyndt igen at arbejde, så kik hvad der er af nye ting.Under galleri kan du se de seneste værker nogle nåede ikke at blive vist under sælges.