Nyheder fra Pia

Oktober 2018 er over os og den første storm har været forbi Jylland og kuling her hos os på Vestsjælland. Nu vinteren kommer bliver der vel tid til at få lavet nye ting, få gået nogle lange ture langs strandene om dagen, alt det natteroderi med ultraviolet lys er nu ikke så charmerende,  ser helst  det skal være en nydelse at oplevelser i et samspil.

Der er nye værker til salg

Oktober 2018 er vi ved at nå og det har været en god summer mine ting har fundet nye hjem og jeg skal bruge vinteren til at samle nye materialer.Det har været hyggeligt med de mange besøg og folk har fundet ud af jeg stadigvæk arbejder selv om jeg ikke er på havnen mere .Man kan følge mig på Instagram og facebook, men hjemmesiden er opdateret med hvad der er til salg.

Nyheder fra Pia

Jeg udstillede i april måned 2017 i Miljø- og Fødevareministeriet (miljøstyrelsen). Selv om jeg ikke mere er at finde i Havnehuset på Reersø Havn arbejder jeg stadig for alle mine kunder. Hvis du mener, jeg kan være behjælpelig med noget, kontakt mig  da gerne på tlf. 60806057. Du kan også sende en mail til pahrenst@mail.dk, eller du kan let skrive til mig i formularen på kontaktsiden

Juni måned 2018 Det har været en vinter med meget blæst så det er da blevet til nogle turer langs vores kyster .Jeg sorterer i øjeblikket mit drivtømmer  har været travlt med andre ting så glæder mig til at fordybe mig i kunsten.

Vi skriver Juli måned og der er ikke så meget til salg, da det er solgt,  jeg kom galt afsted med en maskine så en  finger måtte  sys og have ro, er begyndt igen at arbejde, så kik hvad der er af nye ting.Under galleri kan du se de seneste værker nogle nåede ikke at blive vist under sælges.