Januar 2021 skrev Politikken  et pænt stykke om Reersø kro og om Reersø hvor de bl.a. nævnte mig under 3 tips til Reersø og skrev nogle pæne ord. Det blev læst og der kom mange henvendelser og nye bekendtskaber selv om der var corona  mødtes vi udenfor. Senere på året i juli var jeg i Middelfart og sælge mine ting, det var på skibsmuseet fantastisk hyggeligt og et god dag med masser af mennesker mange tak for indbydelsen. I august fik jeg konstateret brystkræft så der er ikke blevet lavet så meget, da der har været nok andet. Nu er jeg så langt begynder at få kræfterne igen  og har det bedre og er begyndt at være på værkstedet går lange ture langs strandene og har ro i sindet og lyst til at lave forskellige ting.

 

 

 

 

 

Tidligere indlæg

December 2020.

 

Næste indlæg

Sommer 2022