Marts 2024

Marts 2024

Det har været en vinter med storme og høj vandstand og der er blevet samlet nogle ting, har arbejdet i mammut, drivtømmer her i vinter men er begyndt med forskellige ravting. Jeg var heldig at finde et meget stort stykke drivtømmer på over 170cm tæt på min bil det var ikke så tykt og tungt så fik det bakset hjem med hjælp nu må vi se hvordan det tørre op. De nye ting kan du se på face book eller instagram under ravkunstner selv om de ikke er under sælges på siden skyldes det jeg ikke altid lige for det lagt op.

 

August 2023

Jeg er begyndt at arbejde mere igen og folk vil gerne i kontakt med  mig jeg syntes jeg har skrevet send en mail eller ring så aftaler vi tid, nu står det her også
læs mere…

Udstilling på Johannes Larsens Museum Kerteminde

Udstilling på Johannes Larsens Museum Kerteminde

Udstillingen på Johannes Larsens Museet er under Fugl 2022 hvor 69udstillende kunstner udstiller udvalgte værker i tidsrummet 1oktober-30december 2022.En fin udstilling og altid et dejlig sted at besøge.

Jeg ser jo på fugle hverdag og har de sidste 40år hygget mig med denne hobby og nyder naturen på rejser og her hjemme hvor der er mere end 1000 bramgæs der snakker i disse dage ude på marken og trækfuglene kommer forbi. Det er stadig lunt og svampeture tager en del af min tid, inden stormene begynder og turene bliver langs strandene .Efter et dumt år med sygdom håber jeg at der bliver nogle flere ture og jeg får lavet nogle gode ting.

 

Sommer 2022

Sommer 2022

Det er blevet sommer og jeg får lavet lidt, men har haft travlt med at lave nogle større ting og fået slappet lidt af så der bliver ikke lagt så meget op. Jeg skal udstille på Johannes Larsens museum  Kerteminde senere i år men det skriver jeg om når tiden nærmere sig. Nogle af de nye ting kan i se på face book og instagram men jeg ligger ikke alt op.

 

Nyheder Januar 2022

Nyheder Januar 2022

Januar 2021 skrev Politikken  et pænt stykke om Reersø kro og om Reersø hvor de bl.a. nævnte mig under 3 tips til Reersø og skrev nogle pæne ord. Det blev læst og der kom mange henvendelser og nye bekendtskaber selv om der var corona  mødtes vi udenfor. Senere på året i juli var jeg i Middelfart og sælge mine ting, det var på skibsmuseet fantastisk hyggeligt og et god dag med masser af mennesker mange tak for indbydelsen. I august fik jeg konstateret brystkræft så der er ikke blevet lavet så meget, da der har været nok andet. Nu er jeg så langt begynder at få kræfterne igen  og har det bedre og er begyndt at være på værkstedet går lange ture langs strandene og har ro i sindet og lyst til at lave forskellige ting.

 

 

 

 

December 2020.

Vil ønske mine kunder en God Jul samt  et Godt Nytår, håber 2021 vil blive et år uden de store corona begrænsninger. Der er ikke så meget tilbage under sælges, da det er solgt, men håber at få lavet noget så der bliver mere at kikke på, men 2020 har været et underligt år på mange måder, det har det vel for hele befolkningen.

Efterår

Efterår

Så er vi i oktober og 2020 er gået med at lave drivtømmerfugle og selvfølgelig rav, lidt  isbjørnehoveder i ben .Der har været mange mennesker på Reersø i år.

 

coronatid

coronatid

  • Vi er nået ultimo marts og corona virus gør vi  meget hjemme, heldigvis kan vi da gå på strandene stadigvæk og lufte vores hund. Jeg arbejder med en del træ som jeg har haft i mange år, noget fra skov men også drivtømmer. Rav bliver der også arbejdet med, i må kikke på facebook og instagram, får ikke altid lige lagt de nye ting op.

Året slutter og 2020 begynder

Vi er sidst på året og jeg vil gerne ønske mine kunder et godt Nytår.

Jeg har samlet rav og træ og må se hvad der kan bruges og hvad jeg får lavet i det nye år, da det er så mildt er der hele tiden nået i haven der skal ordnes, savner frost og fred for havearbejde. Blæsevejr har vi da haft men vinden drejer hele tiden og syntes det er få stormvejr i flere dage, vi havde lidt her i december. Vil gerne takke Oplevelses guiden Kalundborg for de fine ord de skrev og deres dejlige blad.

 

Nyheder

Nyheder

Vi er ultimo august og det har været en fin sommer, jeg har haft udstillet lidt ting på hotel Zleep i Kalundborg og Fugledegård Tissø har nogle forskellige ting .Der har været besøg efter aftale, i går  23 august var der 17damer, nogle kendte ansigter i mellem det var rigtigt hyggeligt med stående taffel i haven ,med Helles dejlige sanwich, hvor jeg fortalte lidt om drivtømmer og rav, myggene syntes også om det.?Jeg laver løbende noget når jeg har tid og der er ro til dette,det nye træ er ved at være klar til at bruge,men nu er det svampetid så der bliver brugt noget tid der inden stormene begynder og der kommer nye forsyninger af rav og drivtømmer.

Nyheder

Ja så er det medio marts og jeg har gang i mange forskellig ting, det blæser en del her i 2019, men jeg syntes blæsten hele tiden skifter vindretning. Jeg får gået nogle lange ture og får da også lavet forskellige nye ting .Er begyndt at bruge facebook mere igen, jeg har ikke takket ja til invitationer da jeg ikke har lyst til at bruge så meget tid der, vil heller tale med folk.

Januar 2019

Januar 2019

Ja så blev det Januar 2019 og det er en blæsende tid vi indleder det nye år med, vandstanden er høj og vi har været en ø i kort tid i år. Jeg er en del ude at samle drivtømmer og rav og får gået ,cyklet en del rundt ,ind i mellem bliver der også lavet noget . I kan følge mig på INSTAGRAM under ravkunstner det er det medie jeg bruger mest, facebook er gledet lidt ud .Min hjemmeside under sælges vil have de nye ting, hvor de andre steder er det ting der er nye eller gamle der er solgt.

Nyheder fra Pia

Oktober 2018 er over os og den første storm har været forbi Jylland og kuling her hos os på Vestsjælland. Nu vinteren kommer bliver der vel tid til at få lavet nye ting, få gået nogle lange ture langs strandene om dagen, alt det natteroderi med ultraviolet lys er nu ikke så charmerende,  ser helst  det skal være en nydelse at oplevelser i et samspil.

Der er nye værker til salg

Oktober 2018 er vi ved at nå og det har været en god summer mine ting har fundet nye hjem og jeg skal bruge vinteren til at samle nye materialer.Det har været hyggeligt med de mange besøg og folk har fundet ud af jeg stadigvæk arbejder selv om jeg ikke er på havnen mere .Man kan følge mig på Instagram og facebook, men hjemmesiden er opdateret med hvad der er til salg.

Nyheder fra Pia

Nyheder fra Pia

Jeg udstillede i april måned 2017 i Miljø- og Fødevareministeriet (miljøstyrelsen). Selv om jeg ikke mere er at finde i Havnehuset på Reersø Havn arbejder jeg stadig for alle mine kunder. Hvis du mener, jeg kan være behjælpelig med noget, kontakt mig  da gerne på tlf. 60806057. Du kan også sende en mail til pahrenst@mail.dk, eller du kan let skrive til mig i formularen på kontaktsiden

Juni måned 2018 Det har været en vinter med meget blæst så det er da blevet til nogle turer langs vores kyster .Jeg sorterer i øjeblikket mit drivtømmer  har været travlt med andre ting så glæder mig til at fordybe mig i kunsten.

Vi skriver Juli måned og der er ikke så meget til salg, da det er solgt,  jeg kom galt afsted med en maskine så en  finger måtte  sys og have ro, er begyndt igen at arbejde, så kik hvad der er af nye ting.Under galleri kan du se de seneste værker nogle nåede ikke at blive vist under sælges.