Foråret 2021

Foråret 2021

Vi skriver snart 1marts og foråret starter selvom her ultimo februar har vi 13 grader og solen skinner. Jeg arbejder med forskellige materialer og en omtale om kroen i Politikken vi rejser den 10 januar skrev man  3tips til Reersø, hvor journalisten  bl.a. skrev nogle pæne ord om mig, efterfølgende sås der mange mennesker på Reersø, har aldrig set så mange folk her om vinteren ,corona-corona og jeg fik  nogle  henvendelser. Jeg har lavet en sjov opgave her i vinter med et kopi smykke, det var ikke så enkelt, men interessant. Vi har haft is så vi kunne gå over vejlen masser af fugle og sangsvanerne kunne høres hver aften. Isfugl nilgås Stor skallesluger laplandsværling var nogle af dem vi ikke ser så tit. Lidt rav og drivtømmer er der fundet, men ikke det store.

 

 

 

 

December 2020.

Vil ønske mine kunder en God Jul samt  et Godt Nytår, håber 2021 vil blive et år uden de store corona begrænsninger. Der er ikke så meget tilbage under sælges, da det er solgt, men håber at få lavet noget så der bliver mere at kikke på, men 2020 har været et underligt år på mange måder, det har det vel for hele befolkningen.

Efterår

Efterår

Så er vi i oktober og 2020 er gået med at lave drivtømmerfugle og selvfølgelig rav, lidt  isbjørnehoveder i ben .Der har været mange mennesker på Reersø i år.

 

coronatid

coronatid

  • Vi er nået ultimo marts og corona virus gør vi  meget hjemme, heldigvis kan vi da gå på strandene stadigvæk og lufte vores hund. Jeg arbejder med en del træ som jeg har haft i mange år, noget fra skov men også drivtømmer. Rav bliver der også arbejdet med, i må kikke på facebook og instagram, får ikke altid lige lagt de nye ting op.

Året slutter og 2020 begynder

Vi er sidst på året og jeg vil gerne ønske mine kunder et godt Nytår.

Jeg har samlet rav og træ og må se hvad der kan bruges og hvad jeg får lavet i det nye år, da det er så mildt er der hele tiden nået i haven der skal ordnes, savner frost og fred for havearbejde. Blæsevejr har vi da haft men vinden drejer hele tiden og syntes det er få stormvejr i flere dage, vi havde lidt her i december. Vil gerne takke Oplevelses guiden Kalundborg for de fine ord de skrev og deres dejlige blad.

 

Nyheder

Nyheder

Vi er ultimo august og det har været en fin sommer, jeg har haft udstillet lidt ting på hotel Zleep i Kalundborg og Fugledegård Tissø har nogle forskellige ting .Der har været besøg efter aftale, i går  23 august var der 17damer, nogle kendte ansigter i mellem det var rigtigt hyggeligt med stående taffel i haven ,med Helles dejlige sanwich, hvor jeg fortalte lidt om drivtømmer og rav, myggene syntes også om det.?Jeg laver løbende noget når jeg har tid og der er ro til dette,det nye træ er ved at være klar til at bruge,men nu er det svampetid så der bliver brugt noget tid der inden stormene begynder og der kommer nye forsyninger af rav og drivtømmer.

Nyheder

Ja så er det medio marts og jeg har gang i mange forskellig ting, det blæser en del her i 2019, men jeg syntes blæsten hele tiden skifter vindretning. Jeg får gået nogle lange ture og får da også lavet forskellige nye ting .Er begyndt at bruge facebook mere igen, jeg har ikke takket ja til invitationer da jeg ikke har lyst til at bruge så meget tid der, vil heller tale med folk.

Januar 2019

Januar 2019

Ja så blev det Januar 2019 og det er en blæsende tid vi indleder det nye år med, vandstanden er høj og vi har været en ø i kort tid i år. Jeg er en del ude at samle drivtømmer og rav og får gået ,cyklet en del rundt ,ind i mellem bliver der også lavet noget . I kan følge mig på INSTAGRAM under ravkunstner det er det medie jeg bruger mest, facebook er gledet lidt ud .Min hjemmeside under sælges vil have de nye ting, hvor de andre steder er det ting der er nye eller gamle der er solgt.

Nyheder fra Pia

Oktober 2018 er over os og den første storm har været forbi Jylland og kuling her hos os på Vestsjælland. Nu vinteren kommer bliver der vel tid til at få lavet nye ting, få gået nogle lange ture langs strandene om dagen, alt det natteroderi med ultraviolet lys er nu ikke så charmerende,  ser helst  det skal være en nydelse at oplevelser i et samspil.

Der er nye værker til salg

Oktober 2018 er vi ved at nå og det har været en god summer mine ting har fundet nye hjem og jeg skal bruge vinteren til at samle nye materialer.Det har været hyggeligt med de mange besøg og folk har fundet ud af jeg stadigvæk arbejder selv om jeg ikke er på havnen mere .Man kan følge mig på Instagram og facebook, men hjemmesiden er opdateret med hvad der er til salg.

Nyheder fra Pia

Nyheder fra Pia

Jeg udstillede i april måned 2017 i Miljø- og Fødevareministeriet (miljøstyrelsen). Selv om jeg ikke mere er at finde i Havnehuset på Reersø Havn arbejder jeg stadig for alle mine kunder. Hvis du mener, jeg kan være behjælpelig med noget, kontakt mig  da gerne på tlf. 60806057. Du kan også sende en mail til pahrenst@mail.dk, eller du kan let skrive til mig i formularen på kontaktsiden

Juni måned 2018 Det har været en vinter med meget blæst så det er da blevet til nogle turer langs vores kyster .Jeg sorterer i øjeblikket mit drivtømmer  har været travlt med andre ting så glæder mig til at fordybe mig i kunsten.

Vi skriver Juli måned og der er ikke så meget til salg, da det er solgt,  jeg kom galt afsted med en maskine så en  finger måtte  sys og have ro, er begyndt igen at arbejde, så kik hvad der er af nye ting.Under galleri kan du se de seneste værker nogle nåede ikke at blive vist under sælges.